Monday, September 28, 2009

~salam rindu..hahaha~

hallu..
salam hari raya..
hehehe..
rindu giler kt blog ak..hahaha
maklum la mslah tenet kt ump yg bt ak ak xde kesempatan nk update blog ak..
hahaha

jeles aku ngan kwn2 ak neh duk lumbe2 update blog..
huhuhu
lme2 xbkak blog ni,tbe2 dh rmai kot penambahan ahli baru(sape la tu kn3???)..hehehe

kesempatan seminggu skali online ni kn,ak nk ucp camat hari raye la..mood rye lg kn..hehehehe
ampun kn ak la ye..huhuhu

tu je la..mr rid ampun ye..
pnjm sdkit mse bi tuk update my blog..huhuhu

5 comments:

kucai said...

haha cam nk peli ak je huh ak git gak bdk ni karang... dh r slh gne time bi huh hehe,,,

hafizah said...

hahaha...eh,xbaek tduh ak..hehehehe
mr rid baek ngan ak,lgpn ak dh mtak ampun ngan die.hehehe

.::aLep ::. \(^^)/ said...

btl2...mr rid baik dow..
time aku tgh men facebook die blh srh aku add lagi die as friend..hahaa

kucai said...

haha xleh blah tol hehe nseb bek weh dpt mr.rid aku tgk "diorg" bce anime tu pun die wat bdoh je siap leh join skali lak haha.. i cannot go tol r lcturer gni hehee.. ^_^

hafizah said...

oit..syukur pe dpt die ajr bi..hehehehe
sir,peace sir..haha