Friday, January 8, 2010

~ap nk bt..huhu~

salam 1malaysia.

agak lama aku xupdate blog ni..tu disebabkan byk msalah yg berkaitan.huhu

hmm,xde ap nk ckp cume kalo bole ak nk tye pndpt korang pasal mslh ak. aku ad kwn,kwn yg sgt rapat ngan aku skrg.skrg kwn aku ada mslh,die down skrg ni,die tension sbb mslh die,sbb keadaan die xseperti org laen.ak dh byk bg nsht kt die..mcm2 ak ckp kt die,sruh die sbr,trma ap je yg Allah beri..tp die still mcm tu..aku sdh ble die sdh,tp ak rse lg sdh ble ak xdpt hepykan die skrg..ap ak nk bt??rse mcm nk nangis je.hrp ad kwn2 ak yg bole tlg ak..

2 comments:

pakDin said...

Kwn ko tu ada problem berkenaan dgn apa?
Aku pon x reti sgt nak bagi kata2 peransang kat org ni..
tapi as long as u be there for him/her, aku rasa dah ok..
walaupon ko x berkata-kata, tapi kalau ko sokong dia dari belakang dan dengar luahan dia, bagi aku dah cukup bagi seorang insan yang bernama manusia..

jgn sedih2 ok??...=)

imchigo said...

ko jgn la wat sediyh...kalau kau wat sedeyh,,,lagi laa dye sedih...
.
.
so..fizah...kau buat la happy...enjoy n tarik yer sekali...supaya yer xpikir masalah yer...
.
.
kau hppy...dye yg sedyeh pn leyh jadi happy tau..