Saturday, April 2, 2011

aku dan baby


untuk post kali ni,aku just nk share gamba2 aku ngan baby..bkn baby aku,haha..tp pnjm baby org lain..kalo nk tau,aku memang suke sangat dengan baby2 ni..diorang semua cute2 n comey2 blake..kalo kuar paegi mane2 je,mesti jumpa baby,especially kalo g ecm or mega.pastu bile jumpe mesti aku pandang je muke baby tu..geram rase nk cubit2 je..

gamba ni diambil pada hari raya 2009.dh lama dh..nama baby ni,amna.comel kn?hehe

sory,terseksi plak..hehe..name baby ni,ikin..

ni plak,gamba yg paling latest aku ngan baby,dh lupa name baby ni..anak kpd kawan aku time sekolah rendah..hebat kan..

yg ni pn xtau name ape,maen dukung je..hehe.sory baby..

bukan aku je yg suke baby ni,tp semua family aku suke.kalo time raye tu,mesti ramai baby yg dtg,pastu semua duk nk amik gamba ngan baby tu..siap2 tarik2 lg nk dukung baby tu..

tgk ni,berebut nk ambik gamba..hehe

adik aku dengan anak kpd sepupu aku..name,darwish.atuk darwish ni panggil,mawi..haha

ni pn amna..skg dh besar dh..hehe..ssh nk jmpa amna ni sbb duk KL.time raye je dtg umah,pastu tgk2 dh besar dh..

keluarga aku memang sangat sayangkan kanak-kanak.maklum la,kt semua adik-beradik dh besar.huhu.pasal kes buang bayi yang makin menjadi2 sekarang ni,mak aku smpai pernah cakap kalo ada yang letak baby tu depan umah,ak aku sanggup jaga drpd dibuang kt tong sampah dll.

2 comments:

burn said...

aku baby gak... wahahaha

hafizah said...

haha...memang2..hehe
perasan gler..