Sunday, March 22, 2009

~PERTANDINGAN FUTSAL UMP-IEM LISC 09~

salam sume...nk cite sikit ni...hehehe.. semalam aku n my frends ade join pertandingan FUTSAL anjuran IEM.nk tau lbh cite,jom layan...



perkenalkan kepada anda kump UNDERSPOT(kak shaz,nurul,fizah,picing,ally)..mmg mantap...




before maen,kne rncg strategi dlu kn(rmput jd mgsa),hikhik..ni la strategi yg tlh kmi gne..2-1-1..



perlawanan pun bermula..1st geme,kmi lwan ngan team PEREMPUAN MELAYU TERAKHIR(PMT).punye la xcited nk tau spe pnye team la tu,nme team ni mmg m'buatkan ak t'tye2 gak la kn..tbe2..ah tdak!!!...team dr classmate ak.ni yg best ni,lwan ngan dak kls.mmg xserius lgsung maen..siap glak2 lg..hahahaha.PMT t'diri drp AZMA,FITRINA,WAWA,ERIN,NANI,N SAPIAH.terer gak dak2 ni..kptsan memihak kpd UNDERSPOT 4-0.



SAP!!!kejar sap..hikhikhik..time PMT ngah lawan..ngan team mne ntah.lpe lak..


slpas mengharungi 4 perlawanan dlm panas terik,akhirnya kptusan diumumkan..nk tau sape juara???mesti dh tau kn...xnk ckp la,malu..hikhikhik...





>>mmg lawak bile sume ahli team kami xpnah maen futsal sblum ni..1st game kmi time lwan ngan PMT tu,si refree siap gelak2 lg kt kmi..krg asam tul,tau la kmi xpnah maen..huhuhu

>>nme team ktrg UNDERSPOT.nk tau sbb ape plih nme ni..hmm sbb team kmi dibentuk last2 mnt je,mmg underspot la,tnpe lthan.huhu..aim ktrg msuk p'tndingan ni adlh juz nk maen2 je..b4 start tu,dh ckp dh,kmi akn trma je kalo klh sbb kmi maen bkn sbb nk mng.tp dh rzki kmi smlm jd JUARA..hahaha

>>melalui pertandingan ni, satu perkara yg bt aku bgge tahap cipan ialah semangat berpasukan antara kami dan semangat kelas M05(UNDERSPOT & PMT)..hehehe..walaupun kami separate kpd 2team,kami still support antara satu sama laen..cayalah geng!!!geng2 M05 mmg menang cheers smlm..hehehe..hdup m05!!!

>>nurul merupakan penjaring terbanyak team ktrg..bpe gol??ntah ak pn lpe..kak shaz pn ad menyumbangkan 1gol..aku??mestilah ade gak..hahahaha..(gol sendiri,halamak!!!bt malu je)

>>sepanjang event ni,3kali ak jtuh dilanggar leh lawan.sengal je...huhuhu..kaki ak dh terseliuh dh ni..skrg plak,separuh bdan aku dh skit2.

>>keputusan penuh melibatkan UNDERSPOT :
UNDERSPOT vs PMT : 4-0
UNDERSPOT vs WALLAWEH : 4-1
UNDERSPOT vs CHIPSMORE : 1-1
UNDERSPOT vs GILA BESI : 3-0

**dlm mne2 keadaan pn,apabila melibatkan team,hanya satu je yg penting,iaitu kerjasama dan saling menolong antara ahli kumpulan..








**meraikan kemenangan UNDERSPOT dengan yang laen..thanks to all my friends sbb sudi meraikan kejayaan kmi yg xsbrapa ni ngan kami..(azma,fitrina,kucai,sap,erin,wawa).

4 comments:

fatiehah said...

haha...
ada la gak ko jaringkan gol..
cuma xdpt gol kat diri sendiri jerk..
haha..
yang penting, kita sume melayang2 bila dilanggar mereka yang lebih besar kan??
huhu..
apelah naseb kita..
betis ku lebam...huk3x..
kita sume nenek kebayan muda..

hafizah said...

hahaha...
mmg melayang tol r..
bgun tdo td cam nk ptah je kaki ak..huhuhu
betapa hbt ny penangan futsal..
hahaha

Kipas said...

jadik juare erk??
dasat nyer... buleh la join maen ptg2 kat padang... lalala~

hafizah said...

halamak...juare pn xde le hbt..hikhikhik
siap kne glak ngn refree lg..
maen kt pdg?fuh bsar tu pdg..blom smpi satu pdg psg,dh pgsan..huhuhu