Friday, February 20, 2009

~keIndahaN tAsik KenYiR~

salam semua, kali ini aku nk crtakan skt ttng TASIK KENYIR. kalo korg nk tau, TASIK KENYIR ni dh jd tmpt wjib ak stiap thn untk pergi.hehehe.mmg best,kt sne kte blh mancing, tenangkan fkrn, mndi-mnda, n byk lg. TASIK KENYIR ni mmg popular untuk semua kaki pancing di seluruh Malaysia. so, kalo krg rse cam nk pergi tu,jgn lpe inform kt aku. aku leh arrange kn tuk korg pergi.

gambar ni kat air terjun lasir..lbh krg 1jam perjlanan dr Empangan Sultan Mahmud


air tasik yang kebiruan..sangat menenangkan


ni gambar aku n the gang before bertolak ke Air Terjun Lasir.
kt ats bot ayh aku..TKP33


pemandangan yang mengasyikkan


air yg sgt menyejukkan..hehehe..best ny mndi..




*kpd fujita siputa, tgk dlu gmbr2 ni,nty ad mse ak bwk ko ke g sne..

2 comments:

fatiehah said...

ceh..ptt r soh ak tgk blog dia..
saje bg ak jeles..
xpe2..
tunggu tyme je..
akan ku serang tasik kenyir itu..
bolos saja tasik itu...
hahaha

hafizah said...

hahahaha
xpe2
nty ad mse
leh la g sme2